недвижимость в Финляндии | real estate in Finland | immobilien in Finnland | kiinteistövälitystä kansainvälisesti    

           

Etusivu
Kiinteistöt Suomessa ja Karibialla
Toimipisteet

 

   

 

 Natalie Erikkilä» Helsinki - where to be and what to see?

» About cottages and apartments in Finland

» How to buy the property in Finland?

» What period of the year is better to buy the real estate in Finlandя?

» Interview in magazine "The Real estate and the construction in St.Petersburg" 3/09 --- Topical info about the real estate in Finland

» Level of the rent for the apartments in apartment buildings in Finland 


WORLD HAUS (Inter Nes Oy World Haus, perustettu 1.11.1993) toimii kansainvälisellä kiinteistöalalla ja sijaitsee Helsingin keskustassa, Ludviginkadulla.

Yrityksen perustaja, Natalie Erikkilä (Filosofian Maisteri, Turun
Yliopisto 1992; lehtori Turun Kauppakorkeakoulussa 1993) oli yksi ensimmäisistä suomalaisista yrittäjistä, joka Neuvostoliiton romahdettua ryhtyi kehittämään liiketoimintaa Venäjällä ja Baltiassa.

Inter Nes Oy:n tarkoituksena oli kehittää sisustusalan liiketoimintaa Suomessa, Baltian maissa ja Venäjällä. Vuodesta 1995 Inter Nes Oy edusti yksinmyyntioikeudella huippumerkkejä Saksasta ja vuodesta 2001 myös Italiasta ja Alankomaista.

Vuonna 2006 Latviassa, Erikkilä on toiminut eksklusiivisen kiinteistöalan palkintogaalan sponsorina, osallistuen myös palkintojen jakoon luokissa “paras asuinkiinteistöprojekti", "luksus asuinrakentaminen" ja "historiallisen asuinrakennuksen saneeraus”.

Vuonna 2006 Erikkilä myös perusti World Haus toiminimen laajentaakseen yrityksen toimintaa kansainväliselle kiinteistöalalle. Toimialueet ovat nykyisin Suomen ja Venäjän lisäksi Karibia sekä Aasia. Erikkilä osallistuu aktiivisesti tiiminsä kanssa omalla osastolla kansainvälisillä kiinteistö- ja sijoitusmessuilla eri kaupungeissa (Moskova, Pietari, Jekaterinburg, Kiova, Riika, Peking, Guangzhou, Chengdu, Shanghai, Wenzhou).

Kotimaisen yrityksen lisäksi, Erikkilä johti latvialaista tytäryritystä Riiassa ja venäläistä tytäryritystä Pietarissa. Liiketoiminnan kehittämiseksi, hän oleskeli vuonna 2004 New Yorkissa, vuosina 2005–2007 Pietarissa ja vuosina 2013–2014 Kiinassa, Hongkongissa ja Karibialla.

Venäjällä, Erikkilä on pitänyt seminaareja Suomalais-Venäläisen
kauppakamarin kutsusta niin Suomalais-Venäläiskauppakamari-tilaisuuksissa kuin Pietarin sijoitusmessuilla kiinteistöalan ammattilaisille, lakimiehille, lehdistölle ja muille Suomen kiinteistömarkkinasta kiinnostuneille. Erikkilä on myös luennoinut Suomessa, Omnian kiinteistönhoito- ja isännöintikoulutusohjelmassa.

Kiinteä omaisuus Suomessa: Erikkilä sekä yrityksensä omistaa asuin- ja vapaa-ajan huoneistoja ja kiinteistöjä, tontteja asuin- ja vapaa-ajan kiinteistöjen kehittämiseen sekä päivittäistavarakauppojen liiketiloja, joissa vuokralaisena toimii Kesko.

Karibia: Perheen omistuksessa on noin 100 hehtaaria valtamerenrantamaata St.Luciassa, Karibialla, huviloiden, boutique-hotellien ja golfhotellin rakentamiseen.


                     ·       ·       ·       ·       ·       ·       ·       ·

 

Valokuvia osallistumisestamme Pietarin messuille:

lisää infoa >>>Osallistumisemme kansainvälisille sijoitus- ja kiinteistömessuille:

Venäjä: Pietari, Moskova, Jekaterinburg v. 2007 - 2015

Latvia/Riika: huhtikuu 08; 

Ukraina/Kiova: helmikuu 09    

Kiina/Peking, Shanghai, Guangzhou, Wenzhou, Chengdu v. 2013-2019                                                                                                                                                                                                                                           Messut Pietarissa ja Moskovassa:

 

World Haus katalogit

Televisiohaastattelu venäläiselle TV-kanavalle

Seminaari, Pietari 

 

WORLD HAUS
Ludviginkatu 3-5 A9
00130 Helsinki
Suomi

puh. +358 400 299 478

Add to favourites

info@worldhaus.fi

Copyright © World Haus | info@worldhaus.fi
| Kiinteistöt Suomessa ja Karibialla
Your Finnish Archipelago